Megszavazva - "Antal-Mohseni Game Over!" a Városházán...

Poór For Fórum - Chilavert új cikkei

Megszavazva - "Antal-Mohseni Game Over!" a Városházán...

HozzászólásSzerző: chilavert Dátum: 2015. júl. 1., 7:29

Megszavazva

A városi hivatal nagytermében nemsokára szavazásra kerül sor a város és az FK DAC 1904 Rt. többségi részvénytulajdonos között megkötött szerződés felbontásáról.

A helyiségben akár egy tompa késsel is vágni lehet a csendet.

Azt, hogy csak az újságírók és az itt lévő szurkolók feszültek-e, vagy a szavazás eredményében a képviselők se biztosak, felesleges vesézni. A klub alelnökének, Antal Barnabásnak az arcán a feszültség nagyon is érzékelhető.

Egy pillantás a monitorra… Megjelenik a szavazás eredménye…

Huszonegy képviselő a szerződés felbontása mellett szavaz és egy tartózkodik. A szurkolók tapssal fogadják a döntést, és a már legendás „MOHSENI, ANTAL – GAME OVER“ szövegű drapit húzzák elő. A „hetedik nagyhatalom“ fényképezőgépekkel „degusztálja“ a nem mindennapi látványt. A drapi a DAC alelnökének feje felett virít. Nehéz kiolvasni Antal kényszermosolyából, hogy mit jelent ez az arcüzenet. Én sejtem, de ezt magamnak hagyom.

A szurkolókat egy groteszk megpróbáltatás se hozza ki sodrából - csupán pár méterre ülnek az alelnöktől. Elképesztő momentum az is, ahogy egymás mellett ülnek, egy köpésnyire - mondható úgy, hogy valaha kollégák, ma élet-halál ellenségek – az YBS fanklub volt, első elnöke és a DAC alelnöke.

A szavazás rövid, fájdalom- és emóciómentes volt. Ellentétben az előző négyéves időszakkal.

Mi fog következni? Göröngyös út, de remélem, hogy a végén ennek a korszaknak egy mindenféle feltétel nélküli, igazi GAME OVER lesz.
(Poór Tibor, KLIKKout 2012. február)
Avatar
chilavert
csili
csili
 
Hozzászólás: 664
Csatlakozott: 2013. szept. 12., 13:52


Vissza: PFF!!!...


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron