Szabályzat

Pravidlá

Szabályzat

HozzászólásSzerző: admin Dátum: 2009. dec. 16., 21:50

I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK
1. A http://www.fcdac1904.com oldal fóruma (a továbbiakban csak "oldal") egy nyilvános internetes fórum. Természetes és jogi személyek (a továbbiakban "felhasználók") számára a következő lehetőségeket biztosítja:
- saját profil létrehozása az oldalon regisztráció segítségével
- kommentárok hozzáadása az egyes témákhoz
- bekapcsolódás a nyilvános társalgásba
- privát üzenet küldése más regisztrált felhasználóknak
- saját téma létrehozása
- saját fájl feltöltése és megosztása
(a továbbiakban csak "szolgáltatások").
Az oldal szolgáltatója fenntartja magának a jogot bármikor, saját belátása szerint a szolgáltatás elindításához, leállításához és megszüntetéséhez.
2. Az oldal szolgáltatásai a felhasználók számára nem reklámcélokra ingyenesek, hacsak ezen szabályzat más pontja máshogy nem rendelkezik.
3. A felhasználó és a szolgáltató kötelességei ebben az Általános érvényű szabályzatban (a továbbiakban csak szabályzat) van lefektetve. Azon felhasználók, akik nem értenek egyet a szabályzattal, nem vehetik igénybe az oldal szolgáltatásait.
4. A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget az oldalon felhasználók által megosztott tartalomért, a § 415, § 420 - as polgárjogi törvény által érintett esetekben sem. Az alábbi kitételt minden egyes felhasználó elfogadja.

II. A FELHASZNÁLÓ REGISZTRÁCIÓJA
1. A felhasználó regisztrációja az oldalon nem kötelező, sikeres regisztráció esetén azonban a felhasználó bővebb szolgáltatásokhoz juthat, mint a be nem regisztrált felhasználók.
2. A felhasználó a regisztrációs űrlap kitöltésével regisztrálhat az oldalra, amelyben felhasználónevet és jelszót választ, valamint az e-mail címét is feltünteti. A megadott e-mail címre küldi el a szolgáltató a regisztrációs linket. Ezután a regisztráció befejezettnek tekinthető. Amennyiben a felhasználó 72 órán belül nem jelentkezik be az oldalra, a regisztrációja törlődik.
3. A regisztrációnál megadott e-mail cím a felhasználó identifikálására, valamint a felhasználó és a szolgáltató közötti kommunikációra szolgál. A felhasználó ezen felül beleegyezik információs e-mailek fogadásába.
4. Minden felhasználó csak egy felhasználói profilt hozhat létre. Amennyiben bebizonyosodik ezen szabály megsértése, a felhasználó profilja figyelmeztetés nélkül törölhető, mindemellett meghagyható a felhasználó első profilja.
5. Regisztrációjával a felhasználó megerősíti, hogy a megadott személyes adatok, illetve e-mail cím valódi és beleegyezik az adatok felhasználásába a Szlovák Köztársaság 428/2002-es törvényének, § 4-es paragrafusának, 1. bekezdésének i) pontja szerint.
6. A személyes adatok felhasználhatóságához a felhasználó korlátlan ideig hozzájárul, de bármikor írásban kérheti ennek megszüntetését a forum.fcdac1904@gmail.com e-mail címen.
7. A felhasználó a szolgáltatónak személyes adatait a 428/2002-es törvény értelmében korlátlan ideig a szolgáltatások biztosítása érdekében adja meg. Ezen adatok a többi felhasználó számára hozzáférhetőek és nyilvántartás készítésére is szolgálnak. A felhasználó beleegyezik, hogy a szolgáltató ezen adatokat a törvény értelmében kezelje, ha személyes adatról van szó. Személyes adatnak nem minősül az IP-cím, a belépések ideje és mindennemű hozzászólás. A felhasználó személyes adatait önkéntesen adja meg és tudatában van annak, hogy adatai a szolgáltatással kapcsolatban kiadhatók harmadik személynek.

III. A REGISZTRÁCIÓ MEGSZÜNTETÉSE
1. A felhasználó kérvényezheti regisztrációja megszüntetését e-mail formájában a forum.fcdac1904@gmail.com címen. Az e-mailt arról a címről kell elküldeni, amelyet a regisztrációnál tüntetett fel, a helyes eljárás végett. A regisztráció megszüntetése esetén a szolgáltató jogosult kitörölni a felhasználói profil teljes tartalmát.
2. A szolgáltató jogosult megszüntetni a regisztrációt vagy korlátozni a hozzáférést azon felhasználónak, amely megsérti ezen szabályzatot vagy a Szlovák Köztársaság kötelező érvényű jogi előírásait.
3. A regisztráció megszüntetése után a szolgáltató jogosult megőrizni a felhasználó adatait korlátlan ideig (főleg az IP-címeket, e-mail címeket, illetve a bejelentkezések időpontját). A regisztráció megszüntetése után az oldalon megőrződnek a felhasználó hozzászólásai, amelyek elérhetők voltak, vagy elérhetők.

IV. A FELHASZNÁLÓ KÖTELESSÉGEI
1. A felhasználó tudatosítja, hogy a szolgáltatások igénybevételekor nem cselekedhet a Szlovák Köztársaság kötelező érvényű jogi előírásaival, a morállal és jóizléssel szemben.
2. A felhasználó jogosult a szabad véleménynyilvánításra.
3. A felhasználó köteles alávetni magát a szabad véleménynyilvánításnak, illetve az információk szabad áramlásának.
4. A felhasználó felelős azért, ha hozzászólásának tartalma ellentétes a Szlovák Köztársaság törvényeivel.
5. A felhasználó köteles kerülni a felesleges trágárságot, vagy más szóbeli vagy jelképes kifejezést, aminek közvetlen vagy közvetett értelme ellentétes az általánosan elfogadott morális és etikai szabályokkal.
6. A felhasználó nem küldhet erotikus tartalmú hozzászólást!
7. Tilos nyitott vagy burkolt formában reklám közzététele!
8. A felhasználó számára tiltott minden más, a Szlovák Köztársaság kötelező érvényű jogi előírásait sértő tett propagálása vagy cselekedete.
9. A felhasználó nem küldhet olyan tartalmú hozzászólást, mely a szerzői jogi előírások ellen vét (warez).
10. A felhasználó számára tilos más felhasználók beszélgetésének akadályozása, esetleges megzavarása. A felhasználó számára tilos más felhasználók zaklatása.
11. A felhasználó számára tilos a szolgáltató jó hírének megkárosítása!
12. A felhasználó nem jogosult semmilyen szerzői jutalomra a közzétett tartalomért cserébe.
13. A felhasználó számára tilos más felhasználó adataival belépni, vagy másként megkárosítani azt.
14. A felhasználó kötelezi magát arra, hogy csak olyan fájlokat tölt fel a szerverre, amihet birtokolja a szerzői jogokat, vagy felhasználásához a szerző hozzájárult.
15. A felhasználó nem tölthet fel olyan fájlt, mely ellenkezik a jóizléssel, vagy a Szlovák Köztársaság kötelező érvényű jogi előírásaival!
16. A felhasználó számára tilos a fenti szabályok megkerülése.

V. A SZOLGÁLTATÓ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI
1. A szolgáltatónak nincs a szolgáltatásokkal kapcsolatban az itt feltüntetett pontokon kívül semmilyen kötelezettsége a felhasználók, illetve más személy felé.
2. A szolgáltató nem felelős a közzétett tartalomért az oldalon.
3. A szolgáltató nem garantálja az oldal szakadatlan működőképességét, vagy a szolgáltatások hibátlan működését és biztonságát. A szolgáltató nem felelős semmilyen kárért, mely a felhasználót érheti a szolgáltatások igénybevételével összefüggésben.
4. A szolgáltató jogosult bármikor indoklás nélkül megszüntetni a felhasználó regisztrációját.
5. A felhasználó tudatosítja, hogy köteles megtéríteni minden esetleges kárt, melyet a szolgáltatónak okozott.
6. A szolgáltató fenntartja magának a jogot a hozzászólások megváltoztatására, áthelyezésére, vagy törlésére, amennyiben ellentétes ezen szabályzattal, a Szlovák Köztársaság törvényeivel, vagy nem kapcsolódnak a témához. Ez azonban nem kötelessége!
7. A szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy egyéni mérlegelés alapján megtagadja olyan linkek közzétételét, melyek olyan cikkekre mutatnak, melyek nem a linkelt oldal művei. Ide értendőek azon portálok cikkei, melyek az oldal (http://www.fcdac1904.com) a szokásjoggal és a általános erkölcsökkel összhangban átvett.

VI. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK
1. A felhasználó tudatosítja, hogy a szolgáltató jogosult ezen szabályokat bármikor módosítani. A szolgáltató nem köteles a felhasználót a módosításokról informálni!
2. A felhasználó köteles az oldal szolgáltatásainak igénybevételekor betartani azon állam rendelkezéseit, melynek területén tartózkodik, valamint a Szlovák Köztársaság jogi előírásait. A jogi előírások, vagy ezen szabályzat megsértésekor a szolgáltató jogosult minden információt a felhasználóról megosztani az illetékes szervekkel.
3. A szolgáltató jogosult bármikor beszüntetni az oldal vagy a szolgáltatások működtetését.
4. Jelen szabályzat szövegére érvényes a szerzői jog!
5. A Zene topicban korlátlan számú Lana del Reyről szóló információ, zene és link megosztható.
admin
admin
 
Hozzászólás: 91
Csatlakozott: 2006. aug. 24., 14:08


Vissza: Szabályzat


Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

cron